Algemene Voorwaarden One Session

1. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken

Wij zijn One Session; een collectief van universitair geschoolde, ervaren psychologen met digitale ondersteuning. 

One Session is onderdeel van The Brain Gym BV, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 68556500

Als je ons wilt bereiken kan dat:

per mail: [email protected]
We beantwoorden je mail op werkdagen (maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17) zo snel mogelijk en in ieder geval binnen een dag.

telefonisch: +31202445216
Je kunt ons op werkdagen (maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17) telefonisch bereiken. 

online afspraak: www.onesession.nl of singlesessiontherapy.nl

Je kunt vanaf 3 weken tot 24 uur van tevoren een afspraak voor een videocall plannen in onze agenda. Dat kan ook buiten kantooruren.

2. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alles wat je met ons doet: een sessie boeken op onze site en het contact via mail, videocall, WhatsApp of telefoon.

3. Wat we doen

We zetten onze ervaring, kennis en inzichten in om mensen te helpen beter met problemen om te gaan en het leven te verrijken. Dat doen we met therapie, coaching en het delen van informatie, via de kanalen die daar geschikt voor zijn zoals video call, mail, telefoon, en ‘face to face’.

4. Hoe we dat doen

We volgen de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) – die kun je hier vinden.

We pretenderen niet te weten hoe je je leven moet leiden. We spannen ons in om er achter te komen wat je doelen zijn en hoe je die kan bereiken. 

We gaan geen behandelrelatie aan, we hebben een adviserende rol. We delen onze beste inzichten en instrumenten. We zijn niet aansprakelijk voor wat je met dat advies doet.

5. Wat we niet doen

Te veel om op te noemen natuurlijk. Maar belangrijk om hier te melden: 

Onze benadering is niet geschikt voor de behandeling van chronische, ernstige psychiatrische problemen. Hiervoor kun je een afspraak maken bij je huisarts. Hij of zij kan je advies geven over een passende behandeling en je daarnaar verwijzen. 

We kunnen je niet opvangen bij crisissituaties. Neem bij crisis contact op met je huisarts of 113 | zelfmoordpreventie | ☎ 0900-0113. Voor meer informatie zie: Crisisdienst en crisisopvang.

6. De afspraak voor de videocall sessie

Je plant zelf een afspraak met één van onze coaches in onze agenda. 

Als de betaling bij ons binnen is krijg je binnen 20 minuten een bevestigingsmail met de link voor de video call. 

We vinden het belangrijk dat de afspraak doorgaat op het moment dat je gekozen hebt. Als het niet anders kan zullen we liever een collega inschakelen dan het gesprek afzeggen. Dit laten we altijd van tevoren weten. Als je liever de afspraak met dezelfde psycholoog naar een ander moment verzet kan dat natuurlijk ook.

We gebruiken je telefoonnummer en e-mailadres om de afspraak te bevestigen, om over de afspraak te communiceren en om enige tijd na de afspraak na te gaan of we je goed geholpen hebben.

7. Verzetten of annuleren

Als een ander moment je toch beter uitkomt, of je toch geen afspraak wil maken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. In je bevestigingsmail staat een link waarmee je dat snel en makkelijk kan doen. 

Verzetten en annuleren kost je niets. Alleen als je pas op het laatste moment (vanaf 24 uur van tevoren) verzet of afzegt. Dan betaal je het normale tarief.

Als een ander moment je toch beter uitkomt, of je toch geen afspraak wil maken, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. In je bevestigingsmail staat een link waarmee je dat snel en makkelijk kan doen.
Verzetten en annuleren kost je niets. Alleen als je pas op het laatste moment (vanaf 24 uur van tevoren) verzet of afzegt of zonder bericht niet aan de sessie deelneemt.. Dan betaal je het normale tarief.

Als je One Session Business boekt met een code van je bedrijf kun je ons mailen om de afspraak te annuleren of te verzetten. Tot 24 uur van tevoren zijn daar geen kosten aan verbonden. Als je later afzegt, verzet zonder bericht of niet aan de sessie deelneemt dan wordt het normale tarief in rekening gebracht. Afhankelijk van de afspraken met je organisatie wordt dat betaalt door je organisatie of betaal je dat zelf. Je krijgt die informatie van je organisatie en je kunt het ook zien aan de bedrijfscode. Als die begint met een A dan zijn de kosten van te laat verzetten, annuleren of zonder bericht niet deelnemen voor de medewerker zelf.

8. SimplyBook.me Ltd

Voor het plannen, verzetten en annuleren van afspraken gebruiken we het online boekingssysteem van SimplyBook.me Ltd. Hier vind je het privacybeleid van SimplyBook.

9. Betaling en tarieven

Je betaalt vooraf, online met mollie. Je hebt het recht de persoonsgegevens die Mollie van je verwerkt in te zien, te corrigeren, bezwaar te maken tegen het gebruik ervan, het gebruik te beperken, over te dragen of te verwijderen. Je kunt je bezwaar of verzoek tot inzage, correctie, beperking, overdracht of verwijdering sturen naar [email protected].

Voor particulieren en zzp’ers bieden we via singlesessiontherapy.nl sessies aan voor een uurtarief van €249,00 excl. 21% btw. 

Organisaties bieden we pakketten aan voor werknemer ondersteuning (incl. service, dashboard, etc.) met een basis uurtarief van € 249,00 excl. 21% btw en korting afhankelijk van het pakket. 

10. Klachten

We vinden het vervelend als je een klacht hebt en horen dat graag zo snel mogelijk. Dan kunnen we het zo snel mogelijk oplossen.

Bel of mail tijdens kantooruren en beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je klacht is, dan kunnen we je het best helpen. 

We zoeken zo snel mogelijk een oplossing. We laten je in ieder geval binnen 2 dagen weten hoe we het op willen lossen of hoeveel tijd we nog nodig hebben om dat uit te zoeken.

11. Geschillen

Als we er samen niet uitkomen dan gaan we in het uiterste geval naar de rechtbank in Amsterdam. We kunnen ons niet voorstellen dat het zover komt maar het is goed om te weten dat je dat recht hebt (op alles wat we doen is het Nederlands recht van toepassing).

12. Privacy

Één van de voordelen van praten met een psycholoog is dat we geheimhoudingsplicht hebben. Dus alles wat je met ons deelt blijft bij ons.

Als de sessies vergoed worden door je organisatie dan geldt dezelfde geheimhoudingsplicht. We delen alleen een anonieme 1 tot 5 sterren beoordeling van de het gesprek met de organisatie.

Alleen als je ons vertelt dat je jezelf of iemand anders wil beschadigen komen we in actie om jou en anderen te beschermen. .

13. Geluidsopname

Het kan handig zijn om een geluidsopname te maken van de sessie zodat je het gesprek later nog terug kan luisteren. Geluidsopnames worden alleen gemaakt wanneer je daar behoefte aan hebt. De geluidsopname is alleen voor eigen gebruik. Publiceren of delen via interne of andere manier is niet toegestaan. Wij houden zelf geen kopie van de opname en maken nooit opnames anders dan op jouw verzoek.

14. Als laatste

Als we iets wijzigen in onze voorwaarden dan zullen we dat melden op onze site.