One Session

versterk talent met één coachingsessie op het goede moment

Werkgevers

Houd je mensen mentaal fit

Met onze flexibele, eenmalige, praktische coachingsessies helpen we medewerkers snel bij te sturen zodat ze zelf weer goed verder kunnen.

Start direct, zonder abonnementskosten.

Medewerkers

Gun jezelf dat ene gesprek

Is jouw werkgever al bij ons aangesloten? Met je bedrijfscode boek je direct een videocall met een ervaren coach.
Vanaf drie weken tot 24 uur van tevoren, ook buiten kantooruren.

Single Session Therapy

Less is more

Wij werken als eerste in Nederland met de SST methode die in het buitenland al 40 jaar met succes gebruikt wordt.
Wij delen onze kennis graag en geven training voor psychologen bij RINO.

Reviews van medewerkers:

Één sessie op het goede moment maakt een wereld van verschil.

Wij geloven dat goede coaching echt kan helpen. En dat het vaak veel simpeler, effectiever en korter kan.

Daarvoor zetten we hoogopgeleide professionals in en gebruiken we de bewezen effectieve SST-methode.

Een betere mentale gezondheid en meer plezier & effectiviteit op de werkvloer, zonder grote investeringen. Dat is het idee. Niet ingewikkelder maken dan het is.

Of het nu gaat om ontwikkeling, omgaan met een impactvol moment of het oplossen van een probleem.
We gaan naast je staan als het nodig is zodat je daarna zelf weer goed door kunt.

Geïnteresseerd? Zet SST in voor je organisatie of boek een sessie als particulier of zzp.

RTL-collega’s zijn onverdeeld enthousiast

De visie van One Session dat één sessie vaak voldoende is, kan ik volledig ondersteunen. Al veel RTL-collega’s hebben hieraan deelgenomen en men is onverdeeld enthousiast.
Het is een laagdrempelige vorm van coaching, omdat het weinig tijd en geld kost. Bovendien is het zowel voor HR als medewerkers heel eenvoudig om een sessie te plannen.
Dat maakt dat het zeker een van de belangrijkste pijlers is van ons vitaliteitsbeleid.
Maar niet alleen dat, ook medewerkers met loopbaanvragen of assertiviteitsissues zijn blij met de praktische werkwijze van One Session.
Naast het feit dat de sessies goed aansluiten bij de wensen en behoeften van onze collega’s, is de samenwerking tussen HR en One Session ook heel prettig; vriendelijk en professioneel. Ze denken graag met je mee.

RTL
Jelke Notten
Talent manager RTL Nederland

Behoefte aan een goed gesprek met een ervaren gesprekspartner?

Je bent bij in ons in goede handen met:

stress & conflict

Stress en wrijving zijn onvermijdelijk en onmisbaar. Zolang het productief en hanteerbaar is. Bezorgd over stress signalen, bang voor burn-out? Moeilijkheden met collega’s of thuis? 

Haak je af in plaats van je uit te spreken? Wij kunnen je helpen met perspectief en actie.

groei & ontwikkeling

Sparren over de volgende stap in je carrière? Hulp bij het maken van een lastige keuze? Verbeteren van je communicatievaardigheden? Meer zicht op je ‘red buttons’ en hoe daar mee om te gaan? Een goed gesprek op het goede moment geeft je een extra impuls.

moment met impact

Een reorganisatie of een functie met nieuwe verantwoordelijkheden. Een scheiding of een geboorte. Als de situatie thuis of op werk om een aanpassing, een inspanning vraagt, helpt een persoonlijk gesprek je daar beter mee om te gaan.

Zo werkt One Session voor je organisatie

Met een paar eenvoudige stappen zorg je ervoor dat medewerkers direct een ervaren psycholoog kunnen inschakelen als ze die nodig hebben.

Pakket samenstellen

We overleggen over een passend pakket, afgestemd op de behoefte van de organisatie. Een rustig idee dat er altijd hoogopgeleide professionals klaar staan voor jouw mensen.

Direct Boeken

Met de bedrijfscode kunnen medewerkers zelf online een sessie boeken op het moment dat ze dat nodig hebben. Vanaf een maand tot 48 uur van tevoren, ook ‘s avonds en in het weekend.

Privacy

De 1-op-1 sessies zijn altijd 100% vertrouwelijk. We moedigen medewerkers aan zich uit te spreken, maar delen zelf nooit informatie met de organisatie. Privacy is essentieel voor effectieve coaching.

Samenwerking

We delen altijd de anonieme 1 tot 5 sterren beoordeling van de sessie zodat je als organisatie weet of de sessies zinvol zijn en gewaardeerd worden. We zijn beschikbaar voor overleg over het inzetten van de sessies.

In één gesprek vooruit

Onze coaches zijn ervaren, universitair geschoolde psychologen. Met de wetenschappelijk bewezen Single Session Therapy methode helpen we medewerkers in één digitaal gesprek met wat er nú speelt.

Flexibel inzetbaar

Tijdig bijsturen met online te boeken een-op-een sessies. Vanaf een maand tot 48 uur van tevoren, ook buiten kantooruren. Geen onnodige investering in tijd en geld, wel altijd professionele ondersteuning als dat nodig is.

In vertrouwen

Psychologen hebben geheimhoudingsplicht dus medewerkers kunnen met een gerust hart hun verhaal vertellen. Zo kunnen ook de vraagstukken die gevoelig liggen snel aangepakt worden.

Investeren in goede geestelijke gezondheid is belangrijk

“Het stigma van stress en geestelijke gezondheid blijft een realiteit in Europa. Het aanhouden van stress kan leiden tot fysieke en geestelijke uitputting, kan de werktevredenheid en prestaties van werknemers in gevaar brengen en kan van invloed zijn op de productiviteit en gezondheid van de organisatie.

De kosten van een slechte geestelijke gezondheid op de werkplek zijn enorm, ongeacht de sector.

Investeren in preventie betreffende geestelijke gezondheid op de werkplek heeft een positieve impact op de korte en lange termijn voor werknemers, werkgevers en de samenleving.

79%

79% van de Europese managers is bezorgd over stress op de werkplek.

28%

28% van de werknemers denkt dat hun werkgever niet geïnteresseerd is in hun geestelijk welzijn.

30%

30% van de Europese organisaties heeft een beleid gericht op werkstress.

17%

17% van de medewerkers in Europa ervaart dagelijks stress.

Bron: Mental Health Europe / mhe-sme.org

Gun je medewerkers One Session

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. We zijn op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 telefonisch bereikbaar en we reageren binnen 24 uur op alle mail.

Telefoon

+31 20-2445-216

Postadres

Keizersgracht 638 Amsterdam