pilotpakket

One Session Business

Haal het beste uit je mensen en uit jezelf met SST-Coaching

*

Één Sessie Op Het Goede Moment Maakt Een Wereld Van Verschil

Ondersteun je mensen wanneer ze dat nodig hebben. Met flexibel te boeken een-op-een sessies. Onze ervaren coaches helpen jouw medewerkers(s) in één sessie weer op weg.

In elk gesprek zet je stappen

Onze videocall sessies zijn online te boeken. Direct een praktisch gesprek over wat er nú speelt en hoe dat concreet aan te pakken.

Een-op-een coaching

Iedere medewerker en iedere situatie is anders. Wij bieden persoonlijke coaching voor wie daar zelf behoefte aan heeft.

Schat aan ervaring

One Session-coaches zijn universitair geschoolde psychologen. Dankzij onze brede kennis en ervaring zitten jouw werknemers na één sessie weer op de goede weg.

Pilot Pakket

Ervaringen van Coachees

5/5

Alsof ik een opfrisbeurt in mijn hoofd heb gekregen en weer grip heb op een paar oude handvatten.
De heldere inzichten van mijn coach helpen me om weer verder te gaan.

5/5

Het is heel fijn om direct aan de slag te gaan. Met een minimale investering, ook in tijd, word je echt op weg geholpen. Het uur werd echt ten volle benut.
De sessie heeft mij weer het gevoel gegeven dat ik in control ben. Dat ik zelf dingen kan veranderen.

5/5

De dynamiek die onstond door iets wezenlijks te willen bereiken in 1 sessie heb ik als zeer doeltreffend ervaren.
De sessie heeft me geholpen om me inzicht te geven in waar het nou werkelijk pijn doet. En wat ik kan doen om daar zelf verder mee aan de slag te gaan. 

5/5

Wat mij hielp is het kanaliseren van het probleem en de praktische handvatten. Ik heb helder gekregen waar mijn probleem ligt en wat ik daaraan kan doen.
Maar ook wat vooral niet.

*Zo Werkt Het Pilot Pakket

Met een paar eenvoudige stappen zorg je ervoor dat je medewerkers een ervaren coach kunnen inschakelen als ze die nodig hebben.

Opdracht Bevestigen

Onderteken de opdrachtbevestiging die je in de mail hebt ontvangen en stuur die naar info@onesession.nl

Kennismakings gesprek

In een video-call met de verantwoordelijke HR-medewerker of leidinggevende bespreken we hoe SST-coaching ingezet kan worden in jouw organisatie.

Bedrijfscode

Als we de opdrachtbevestiging ontvangen hebben krijg je een code die je aan je medewerkers geeft. Daarmee kunnen zij zelf direct online de sessie boeken.

Flexibele Ondersteuning

Medewerkers kunnen een een-op-een videocall boeken op het moment dat ze daar behoefte an hebben. Met een coach naar keuze.

Online Sessies

Na de boeking krijgen medewerkers een uitnodiging met daarin een Zoom-link. De mail vertelt ook hoe je het meeste uit je sessie haalt.

Privacy

Voor effectieve coaching is privacy essentieel. Voor de sessies geldt de gebruikelijke geheimhoudingsplicht van psychologen.

Feedback

Wij vragen de medewerkers of zij hun gesprek een cijfer willen geven. Deze anonieme beoordeling delen we met de organisatie.

Overleg & Advies

Wij zijn op werkdagen per mail en telefonisch beschikbaar voor HR-medewerkers en leidinggevenden. Voor overleg en ondersteuning

Gun jouw medewerkers SST-coaching

Je medewerkers binnen 24 uur bij onze ervaren coaches terecht, zodra je de opdracht bevestigd hebt. 

Heb je nog vragen of wil je de opdrachtbevestiging digitaal tekenen? Je kan ons bellen, mailen of direct een videocall plannen op de contactpagina van onze site. 

www.onesession.nl * info@onesession.nl * +31 20-2445-216