Voor iedereen die de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers (ook op psychologisch vlak) belangrijk vindt, kan ik de Single Session Coaching van One Session echt van harte aanbevelen! Serieuze value for money!

Wij maken hier nu ongeveer een half jaar gebruik van. Er zijn ruim 15 mensen die 1 gesprek hebben gevoerd (waarvan ik voor een groot deel niet weet wie het zijn). Ze zijn allemaal beoordeeld met 5 sterren en van de mensen die open zijn over het feit dat ze hier gebruik van hebben gemaakt, hoor ik terug dat het ze echt helpende inzichten heeft gegeven die ze een stap verder heeft geholpen. Niet alleen bij ‘problemen’, maar ook bij positieve ontwikkelvraagstukken als ‘wat is een goede volgende stap voor mij’.

Vanuit HR hoeven we hier nauwelijks tijd aan te besteden. Het enige dat we hebben gedaan is het onder de aandacht brengen van de website waar werknemers zelf (anoniem) een afspraak kunnen maken met een goed opgeleide coach/psycholoog. En onze strippenkaart aangevuld toen deze op was :). Omdat het in de basis echt maar op 1 gesprek per werknemer gaat, bespaar je hier potentieel een langer coachings- traject mee. Maar vooral is het een heel mooi gebaar naar de werknemers: hun persoonlijke ontwikkeling is behandeling voor jou als werkgever!

Jeanette Ploeger – CEO