Ervaringen met SST-Coaching

01Ervaringen van coachees

Wij vragen al onze coachees om feedback. Als we daar toestemming voor krijgen delen wij die anoniem op onze site.

De kleine persoonlijke touch maakte dat het snel vertrouwd was. Ook had ik niet het idee dat we elkaar pas net hadden ontmoet. De handvatten zijn zeer concreet en ook humor in het gesprek was fijn en maakte het op de goede momenten luchtig.

“Persoonlijk touch”

“Persoonlijk touch”

Alsof ik een opfrisbeurt in mijn hoofd heb gekregen en weer grip heb op een paar oude handvatten. De heldere inzichten van mijn coach helpen me om weer verder te gaan.

“Opfrisbeurt in mijn hoofd”

“Opfrisbeurt in mijn hoofd”

De dynamiek die onstond door iets wezenlijks te willen bereiken in 1 sessie heb ik als zeer doeltreffend ervaren.
De sessie heeft me geholpen om me inzicht te geven in waar het nou werkelijk pijn doet. En wat ik kan doen om daar zelf verder mee aan de slag te gaan. 

“Zeer doeltreffend”

“Zeer doeltreffend”

Heldere analyse van mijn probleem. De sessie helpt me om met vertrouwen door te gaan. Nuttiger gesprek dan ik van tevoren had ingeschat!

“Heldere analyse”

“Heldere analyse”

Nice! Ik had echt een goed gesprek met haar. Ze kon mij in zo’n korte tijd goed doorgronden een heeft een aantal waardevolle tips gegeven.

“Waardevolle tips”

“Waardevolle tips”

Wat mij hielp is het kanaliseren van het probleem en de praktische handvatten. Ik heb helder gekregen waar mijn probleem ligt en wat ik daaraan kan doen. Maar ook wat vooral niet.

“Praktische handvatten”

“Praktische handvatten”

Het is heel fijn om direct aan de slag te gaan. Met een minimale investering, ook in tijd, word je echt op weg geholpen. Het uur werd echt ten volle benut.
De sessie heeft mij weer het gevoel gegeven dat ik in control ben. Dat ik zelf dingen kan veranderen.

“Weer in control”

“Weer in control”

02Hoe wordt One Session Ontvangen?

Lees hier wat professionals zeggen over het concept van One Session

“Al veel RTL-collega’s hebben hieraan deelgenomen en men is onverdeeld enthousiast. De visie van One Session dat één sessie vaak voldoende is, kan ik volledig ondersteunen. Het is een laagdrempelige vorm van coaching, omdat het weinig tijd en geld kost. Bovendien is het zowel voor HR als medewerkers heel eenvoudig om een sessie te plannen. Dat maakt dat het een van de belangrijkste pijlers is van ons vitaliteitsbeleid, waarmee we inspelen op de situatie waarin medewerkers gedwongen thuiswerken. Maar niet alleen dat, ook medewerkers met loopbaanvragen of assertiviteitsissues zijn blij met de praktische werkwijze van One Session.
Wij zijn erg tevreden met One Session en gaan dit aanbod ook zeker voortzetten na corona!”


Jelke Notten

Jelke Notten

Talent manager RTL Nederland

“One Session maakt een einde aan de eindeloze coachingstrajecten in bedrijven die niet gericht zijn op de ontwikkeling van de individuele medewerker. 

Goed om met One Session na een eenmalig individueel gesprek, de juiste inzichten te krijgen om zelf te kunnen werken aan je eigen ontwikkeling. Geen tijdrovende en onzinnige groepssessies waarbij niemand het achterste van zijn tong laat zien.
Maar een vertrouwelijk gesprek met een ervaren en betrouwbare coach. Iemand die zich richt op jouw ontwikkeling en die het beste met jou voorheeft. 
Zo kun je zelf de verantwoordelijkheid nemen. Voor je eigen gedrag, en voor je eigen ontwikkeling!”

Conrad Keijzer

Conrad Keijzer

ceo Clariant

“Wat een goed en vooral nodig concept. Er wordt op een perfecte manier ingespeeld op de disbalans in vraag en aanbod van de psychologie. In de turbulente wereld van nu, waarin steeds meer mensen verdwaald raken of vastlopen, loopt de vraag naar snellere deskundige hulp toe. One Session verkort de weg naar een oplossing; geen traditioneel lang traject vooraf en vervolgens een langdurige behandeling, maar direct aan de slag met direct resultaat. Ik ben ervan overtuigd dat Helen en haar team One Session tot een succes gaan maken en op die manier meer mensen sneller zullen gaan helpen.”

Sjoerd Eikenaar

Sjoerd Eikenaar

Oprichter Werkspot.nl

“Baanbrekend in de huidige ontoegankelijke wereld van een psychologisch consult. Eindelijk een heldere, intelligente en makkelijke toegang tot top-psychologen. Daar is heel veel behoefte aan en hoe mooi dat jullie hiermee ook een bijdrage gaan leveren om de maatschappij geestelijk wat meer in balans te krijgen. Is heel hard nodig.”

Esther Meijer-Litjens

Esther Meijer-Litjens

Owner SOAP Company BV