Met jouw kennis van psychologie help je One Session uit de startblokken. Een unieke kans om de opbouw van een organisatie vanaf het eerste moment mee te maken.
Wie zijn wij ?

One Session is een innovatieve start-up in Amsterdam die gelooft dat één sessie met een psycholoog/coach voldoende kan zijn om mensen op de goede weg te helpen. One Session werkt als eerste in Nederland met de Single Session Therapy methodiek. Een laagdrempelige vorm van coaching voor medewerkers van bedrijven en particulieren waarmee mensen in één video sessie geholpen worden met waar ze op dat moment mee zitten. 

Wij coachen nu een jaar met deze methode en zowel HR medewerkers en leiders als medewerkers en andere cliënten zijn onverdeeld enthousiast. De tijd is rijp om dit product onder werkgevers breed bekend te maken. 

Daarom zoeken we een (junior) psycholoog die zich kan vinden in onze aanpak en het een uitdaging vindt om One Session op de kaart te zetten.

Hoe ziet een dag bij One Session eruit?

Een dag bij deze start-up is nooit hetzelfde. Er komt veel kijken bij het opbouwen van een bedrijf. 

Samen met de oprichters van One Session zet je stappen om het aanbod van One Session onder het brede publiek bekend te maken. Zo schrijf je berichten voor Linkedin, onderhoud je de website, organiseert bijeenkomsten met geïnteresseerden en adviseert werkgevers die overwegen om One Session in te zetten voor hun werknemers.

Je werkt waar en wanneer het jou uitkomt. Natuurlijk met momenten waarop je overlegt met collega’s. In jouw rol krijg begeleiding vanuit ervaren start-up managers.

Wie ben jij?

Wij zoeken een analytische collega met een WO-denkniveau. Idealiter heb je een opleiding gedaan tot psycholoog of ben je daar mee bezig.
Je vindt het leuk om veel verschillende werkzaamheden te doen en kan daarbij een commerciële bril opzetten. 

Daarnaast ben je initiatiefrijk en in staat om ideeën om te zetten in actie. Stukken schrijven en redigeren in het Nederlands is geen enkel probleem.
Je kunt omgaan met een omgeving waar nog niets alles duidelijk en strak georganiseerd is. En hebt er geen moeite mee om je eigen ideeën, inzichten en behoeftes kenbaar te maken.  

Wat bieden we jou?

Allereerst een unieke ervaring om een jong bedrijf vanaf de beginfase mee te maken. Je bent flexibel in waar en wanneer je werkt. Je krijgt daarbij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk zorgen we vanaf de start voor een passend salaris.

Op termijn kan deze functie uitgroeien tot een vaste fulltime baan, waarin je leidinggevende taken op je kunt gaan nemen.

Reageren?

Heb je vragen over deze rol, neem dan contact op met Marian van Helden via 06-15080057

Als je interesse hebt, stuur dan je CV met motivatie naar info@onesession.nl