Members: Zo werkt de sessie

Focus

We richten ons niet op diepgravend zelfonderzoek, maar op wat er nu speelt in jouw leven.
We verhelderen wat voor jou, op dit moment, het belangrijkste punt van aandacht is. Denk daar al over na vóór de sessie. Hoe beter jouw voorbereiding, hoe meer je uit de sessie haalt. (Je leest hier hoe je dat kunt doen.)  
In de sessie vragen we door tot in detail. Ieder mens en iedere situatie is immers anders. We dwalen niet te ver af, de focus blijft helder.

Bijsturen

Het doel van SST-coaching is om je in beweging te zetten, zodat je verder kunt. En dan moet je denken aan kleine veranderingen, je stuurt steeds een beetje bij. 
Wij geloven dat mensen alles al in zich hebben om zelf met een probleem aan de slag te gaan. SST-coaching biedt slechts de handvatten die het best op jouw situatie aansluiten.
Ook onderzoeken we hoe jij je omgeving kunt inschakelen voor hulp. Heb je een extra informatie nodig of een training? Dan geven we jou die informatie of verwijzen we je door.

Actie & Vervolg

Aan het eind van het gesprek krijg je praktische adviezen waar je zelf mee verder kunt. Zo leer je bijvoorbeeld een bepaald patroon te herkennen, waardoor je dit ook gemakkelijker doorbreekt.
Neem bij voorkeur meteen na de sessie de tijd om de sessie te overdenken. 
Lees hier hoe je dat kunt doen. Kijk hoe het gaat met de nieuwe inzichten en met hulp uit je omgeving. Het kan even duren voordat je wat merkt van de verandering.
Laat de sessie daarom altijd eerst een tijd bezinken voordat je overweegt om een nieuwe sessie aan te vragen. In overleg met jouw organisatie kun je een vervolgsessie boeken als je weer behoefte hebt aan ondersteuning.