Conrad Keijzer, CEO Clariant

“Het welzijn medewerkers een cruciaal aspect van elke organisatie, omdat het een directe invloed heeft op alle facetten van het bedrijf.”

Bredere verantwoordelijkheid

“Een organisatie heeft tegenwoordig een bredere verantwoordelijkheid voor zijn medewerkers, en daar hoort ook het welzijn van je mensen bij. Vooral jonge mensen verwachten ook echt dat je die verantwoordelijkheid neemt. Het ontbreken van een purpose en daadwerkelijke zorg voor medewerkers kan een reden voor mensen zijn om niet bij een organisatie te willen werken.  Met het tekort aan medewerkers hebben mensen de keuze tegenwoordig, er is een war for talent.

Getallen

Een ander aspect is de productiviteit, gewoon de getallen, als mensen thuis zitten dan kost dat het bedrijf heel veel geld, ziekteverzuim. Maar dat is niet het belangrijkste.

Welzijn van alle medewerkers

Het welzijn medewerkers een cruciaal aspect van elke organisatie, omdat het een directe invloed heeft op alle facetten van het bedrijf. Je kan niet de hoogste klanttevredenheid halen met mensen die niet gemotiveerd zijn. Je kan niet de meest innovatieve producten ontwikkelen met mensen die niet geëngageerd zijn. Je kan geen veilige werkomstandigheden hebben en een efficiënte productie operatie hebben als mensen niet goed in hun vel zitten. Dit alles maakt het zorgen voor medewerkers en hun welzijn van essentieel belang, ook voor de CEO van een organisatie.”
Conrad Keijzer, CEO Clariant

Dit vinden onze partners:

direct beschikbaar

 • medewerkers kunnen zelf online boeken, snel en discreet
 • als de urgentie en motivatie hoog is
 • vanaf een maand tot 48 uur, van te voren ook ‘s avond en in het weekend, geen wachtlijst
 • online dus geen reistijd
 • Nederlands en Engels

kort en krachtig

 • één vertrouwelijk gesprek van een uur, ook gevoelige zaken kunnen snel besproken worden.
 • gericht op de huidige situatie
 • focus op versterken eigen veerkracht en oplossingen zodat iemand tijdig bij kan sturen

hoge kwaliteit

 • gevalideerde Single Session Therapy methode
 • collectief van ervaren psychologen
 • hoge tevredenheid; gemiddeld 4.8 uit 5
 • samenwerking en overleg met HR en leidinggevenden over inzet van sessies

Workers value access to individual interventions. However, they are less likely to value these interventions if they are not provided alongside organizational or managerial interventions. This is due to concerns that receiving individual interventions only is indicative that workers may be to blame for their own mental health status.

WHO guidelines on mental health at work – 2022

Om goed en plezierig te werken hebben we elkaar nodig

We zijn gemiddeld een derde van ons leven aan het werk. Hoe meer iedereen zijn beste, unieke bijdrage kan leveren, hoe beter. Niet alleen voor de resultaten, ook voor de mensen.

Maar doe het maar eens. Mensen zijn ingewikkeld en organisaties zijn complex. Die complexiteit is nooit helemaal weg te organiseren. We kunnen wel ons best doen om dat op alle niveaus, op alle manieren zo goed mogelijk te doen. En erkennen dat leren en bijsturen nooit stopt. Om het beste uit je mensen, uit je organisatie te halen zijn er verschillende knoppen om aan te draaien. Persoonlijke problemen los je niet op met communicatietraining. Een gebrek aan autonomie en destructief leiderschap los je niet op met therapie voor degene die daar last van heeft. Het is dus essentieel dat de individuele ondersteuning door psychologen van One Session altijd onderdeel is van een groter geheel. Samen kunnen we bijdragen aan een positieve werkomgeving.