SST-Coaching Pakketten

Zo eenvoudig werkt One Session

Een paar stappen en je kunt al ervaren hoe onze deskundige, effectieve, persoonlijke ondersteuning voor jouw organisatie werkt. Als het nodig is vandaag nog. 

 • Vaste lage prijs van per sessie
  Geen verassingen, €175 altijd voor iedereen
 • Pilot pakket van 10 sessies
  Laagdrempelig kennismaken met SST-Coaching
 • Direct beschikbaar
  Vandaag geboekt, morgen de eerste sessie
Effectieve coaching in vier stappen
1. KENNISMAKINGS GESPREK

We starten met een kennismakingsgesprek via video-call met de verantwoordelijke Hr-medewerker of leidinggevende. We bespreken onder meer:

 • Wat is SST-Coaching? 
 • Wat zijn de behoeften van de werknemer?
 • Wat is de behoefte/ het doel van de organisatie? 
 • Hoe kunnen de sessies het best ingezet worden om deze behoeften/ het gestelde doel te realiseren?

Ieder mens is uniek en verschilt van de ander voor wat betreft achtergrond, karakter, levenservaring, kennis, ervaring en ambitie, etc. 

Voor bedrijven geldt in wezen hetzelfde; bij – om het even – start-up, maatschap, bv of multinational, spreekt men van het DNA van een bedrijf, van de bedrijfscultuur, en van de corporate identity, oftewel de organisatie-identiteit.

Elk uniek bedrijf staat dus voor de vraag hoe al deze unieke, verschillende mensen (met als overeenkomst: werknemer) – optimaal te laten samenwerken, te laten bijdragen aan de bedrijfscultuur, opdat ze zich onderdeel weten/ voelen van de organisatie-identiteit.  

SST-coaching leent zich bij uitstek voor maatwerk, toegesneden op de wensen van zowel werknemer als bedrijf – hieronder een aantal voorbeelden van hoe SST-coaching mogelijk kan worden ingezet:

Een paar voorbeelden:

 • Een mogelijkheid zou zijn iedere medewerker één sessie te geven, waarmee hij of zij zonder verder overleg een sessie kan boeken, op het moment dat hij of zij dat nodig heeft. 
 • Een andere mogelijkheid is dat medewerkers een korte afspraak met de Hr-medewerker of leidinggevende maken als ze een sessie willen boeken. Laatstgenoemde kan dan beoordelen worden of men in aanmerking komt voor een sessie. 
 • Vaak worden de sessies gekoppeld aan een vast moment – bijvoorbeeld een jaarlijks beoordelingsgesprek. De sessie kan vóór het gesprek gepland worden, om de medewerker te helpen zelf de balans op te maken en na te denken over gewenste verandering. Met een goede voorbereiding kan het beoordelingsgesprek een stuk effectiever zijn. 
 • Maar de sessie kan ook ná het beoordelingsgesprek gepland worden, om de medewerker te helpen de boodschap goed te verwerken en om te zetten in actie.
 • Hoe kan het aanbod onder de aandacht van de medewerkers gebracht worden? 

Wij denken graag mee en kunnen helpen met materiaal om het aanbod van de organisatie en onze werkwijze kenbaar te maken bij de medewerkers. 

2. PAKKET SAMENSTELLEN

Als organisatie kies je het aantal sessies dat je wilt bieden. Je ontvangt dan een bedrijfscode waarmee jouw medewerkers zonder eigen kosten een sessie kunnen boeken met een ervaren coach naar keuze. 

Je kunt als organisatie aangeven of je beperkingen wilt stellen aan de tijdstippen waarop geboekt kan worden. Bijvoorbeeld alleen na zes uur ‘s avonds. 

Eventueel kunnen ook meerdere codes gemaakt worden. Bijvoorbeeld een persoonlijke code die een aantal keren per jaar door één medewerker gebruikt kan worden. Of een aparte code per afdeling van de organisatie. 

Als de keuze is gemaakt maken wij een offerte/opdrachtbevestiging voor de organisatie. Een sessie duurt een uur en kost € 175 excl. btw.

3. SUPPORT EN EVALUATIE

Wij zijn op werkdagen per mail, telefonisch en via WhatsApp beschikbaar voor overleg en ondersteuning. Bijvoorbeeld voor vragen over het inzetten van de sessies, het informeren van medewerkers of overleg over de geschiktheid van SST-coaching voor een specifieke vraag of situatie. 

In deze tijd van de corona pandemie, waarbij veel medewerkers – al dan niet gedwongen door lockdown of avondklok – thuiswerken, registreren we, naast een toenemende vraag naar SST-coaching, dat veel medewerkers graag het gesprek aangaan hoe invulling aan het werk te geven in de specifieke, individuele thuissituatie.

Ondanks deze toegenomen vraag reageren we zo snel mogelijk en gegarandeerd binnen 24 uur. 

Als HR-medewerker of leidinggevende kun je ook direct een videocall plannen voor overleg. 

We evalueren tegen het einde van het pakket en overleggen dan of, en hoe wij samen verdergaan. 

4. FEEDBACK VAN MEDEWERKERS

Wij vinden privacy essentieel voor effectieve coaching. De medewerker moet vrij kunnen spreken in de wetenschap dat niets uit de sessie gedeeld wordt. Voor de sessies geldt de gebruikelijke geheimhoudingsplicht van psychologen. (zie beroepscode NIP)

Als organisatie wil je natuurlijk wel weten of de sessies zinvol zijn. Daarom vragen we aan het eind van de sessie een anonieme beoordeling van de sessie (1 tot 5 sterren). Die beoordeling delen we standaard met de organisatie. 

Wij vragen ook meer uitgebreide feedback; de werknemer kan daarbij aangeven of die anonieme feedback ook met de organisatie gedeeld mag worden. 

Wij mailen aan het begin van de week de feedback van de week daarvoor. 

Afhankelijk van de afspraken die de organisatie met haar medewerkers maakt over anonimiteit kunnen we ook eens per maand een overzicht sturen van de sessies van de afgelopen maand (datum, voornaam en e-mailadres van de medewerker). 

NB de feedback van medewerkers en de informatie van de boekingen zijn niet gekoppeld.

Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken?

Je kunt me mailen: [email protected] 
en bellen: +31 20-2445-216.

Je kunt ook direct een videocall boeken in mijn agenda.
Na het boeken krijg je de Zoom-link in de bevestigingsmail.  

Pilot-pakket

De beste manier om erachter te komen hoe SST-Coaching voor je organisatie kan werken is door het te ervaren. 
Dat kan eenvoudig met ons pilot-pakket. 

 • Binnen 24 uur na de opdrachtbevestiging een bedrijfscode waarmee medewerkers een sessie kunnen boeken. 
 • 10 sessies / € 1750 excl. btw.

Vul het formulier in en ontvang binnen een uur een vrijblijvende offerte/opdrachtbevestiging en informatie over het pakket.

Bij een pakket krijg je als organisatie:

 • Een code die je aan jouw mensen kunt geven waarmee zij zelf een sessie kunnen boeken op het moment dat zij dat nodig hebben. 
 • Een wekelijkse mail met de anonieme reviews van de sessies van de week ervoor.
 • Ondersteuning, advies, overleg per mail, video(call) en WhatsApp over het inzetten van de sessies, informeren van medewerkers en andere vragen. 
 • Eventueel een maandelijks overzicht van de boekingen (datum, voornaam en mailadres).
 • NB wij delen nooit inhoudelijke informatie over de sessies. Voor alles wat in de sessies besproken wordt geldt onze geheimhoudingsplicht.